Fiona66 napisał:
gama28 napisał:
Fiona66 przeczytałam linki, które wkleiłaś w tym drugim wątku. Tam to dopiero są teorie spiskowe!!! Niemniej ciekawe do przeczytania, polecam, będzie o czym dyskutować.
tylko, ze tam sa pytania,a takze nagrania, ktore zostana poddane ekspertyzie, a nie zenujacy tekst forumowego "eksperta od katastrof" gabriela (pare postow wyzej), ktory juz obwiescil, kto ponosi wylaczna i personalna odpowiedzialnosc za katastrofe samolotu. Nastepny ekspert opiera swoje opinie na podstawie "bo ruskie tak powiedzialy"
naucz sie czytac ze zrozumieniem...znawco od siedmiu bolesci....
pieprzysz jak potluczona i udajesz madrale...
wskaz mi dokladnie gdzie ktos tutaj podaje sie za experta?
czy bylo gdzies napisane : z mojej ekspertyzy wynika...itd.?
ja pierd...co za ludzie.....
gama28 napisał:
Fiona66 przeczytałam linki, które wkleiłaś w tym drugim wątku. Tam to dopiero są teorie spiskowe!!! Niemniej ciekawe do przeczytania, polecam, będzie o czym dyskutować.
tylko, ze tam sa pytania,a takze nagrania, ktore zostana poddane ekspertyzie, a nie zenujacy tekst forumowego "eksperta od katastrof" gabriela (pare postow wyzej), ktory juz obwiescil, kto ponosi wylaczna i personalna odpowiedzialnosc za katastrofe samolotu. Nastepny ekspert opiera swoje opinie na podstawie "bo ruskie tak powiedzialy"

naucz sie czytac ze zrozumieniem...znawco od siedmiu bolesci....
pieprzysz jak potluczona i udajesz madrale...
wskaz mi dokladnie gdzie ktos tutaj podaje sie za experta?
czy bylo gdzies napisane : z mojej ekspertyzy wynika...itd.?
ja pierd...co za ludzie.....